Hoofdcontent

Ons team

Marguerite Tuijn

Cultuurcoach

Marguerite Tuijn is samen met haar collega Edith Gloerich cultuurcoach van de gemeente Brummen

Cultuur zorgt voor positieve gezondheid.

De cultuurcoaches van het cultuurpunt bij SWB weten wat er lokaal gebeurt aan kunst en cultuur en waar behoefte aan is op de scholen en in andere sectoren. Kunst en cultuur bevorderen is het doel, maar ze kunnen ook als instrument ingezet worden om maatschappelijke doelen te bereiken. Het cultuurpunt ondersteunt, verbindt en activeert.

Team Sportservice van Sportkompas

Team Sportservice

Het Sportservice team van Stichting Sportkompas bestaat uit 6 personen: Giel, Kevin, Linsey, Manon, Thijmen-Jan en Bas. 

Bas is als teamleider verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt binnen Team Sportservice. Daarnaast is hij verenigingsondersteuner samen met Manon. Als verenigingsondersteuners zijn zij het aanspreekpunt voor alle verenigingen en sportaanbieders in de gemeente Brummen.  Maar iedereen kan bij hen terecht via het Uniek Sporten en het Beweegloket. Wil jij gaan sporten, maar weet je niet wat jij kan of wilt doen? Of lijkt het je spannend om naar een club toe te gaan? Neem dan ook contact op met Manon of Bas, zij kunnen je adviseren en zelfs met je mee naar de sport die je leuk lijkt. Verder zijn Bas en Manon betrokken bij alles wat te maken heeft met sporten in de gemeente, zoals het Lokaal Sport Akkoord en Sjors Sportief.

Giel, Kevin en Linsey zijn de beweegspecialisten. Zij geven bewegingsonderwijs bij de basisscholen en in de Bhoele en Rhiederoord, gaan op pad met ouderen, bewegen met mensen met beperkingen en een migratieachtergrond. Ook organiseren zij naschoolse activiteiten en activiteiten in de schoolvakanties. Daarnaast verzorgen zij diverse sportactiviteiten bij onder andere De Villa, Tolzicht en Philadelphia.

Wist je dat Thijmen-Jan MDT-Trainer in de gemeente Brummen is? Als trainer geeft Thijmen-Jan trainingen aan jongeren die wat leuks willen organiseren! De eerste trainingen staan in het teken van elkaar leren kennen en jouw eigen kwaliteiten ontdekken. Maar we leren je ook jouw eigen activiteit te organiseren en leren je hiervoor skills aan zoals: debatteren, presenteren en natuurlijk organiseren.  In de laatste trainingen gaan we samen aan de slag met het organiseren jullie activiteit. Voorbeelden hiervan zijn bingo voor ouderen en lasergamen met jongeren. Kevin is vanuit de maatschappelijke diensttijd actief Cruijff Court, waar hij verschillende activiteiten organiseert. Linsey is vanuit de maatschappelijk diensttijd specifiek gericht op meiden. 

En wist je dat wij vanaf februari met een busje de wijken in gaan? Wij gaan dan beweegactiviteiten organiseren!

Wil jij een keer kennis maken met 1 van de 6 leden van Team Sportservice of kan jij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op door een mail te sturen naar sportservice@stichtingsportkompas.nl